branding

Materiale utilizate in gama lemn - Playparc

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >
Descarcare Materiale Playparc PDF


12

Materiale utilizate în produsele Playparc - PDF

Materiale utilizate în produsele Playparc 2020 - PDF

De peste 30 de ani Playparc Germania produce locuri de joaca de calitate pentru a fi instalate in intreaga lume.

Filozofia noastra este sa furnizam produse solide si distractive la preturi rezonabile. Puteti sa fiti sigur ca toate produsele noastre respecta standardele curente de siguranta si productie.

Aceste produse sunt potrivite pentru utilizarea in locuri publice fara supraveghere cum ar fi: parcuri, locuri de joaca de cartier, scoli, gradinite si in paduri.


Lemnul folosit la constructia echipamentelor

3a2a4a

Folosim in general lemn care nu contine inima lemnului. Acest lucru previne craparea si asigura o viata indelungata. Lemnul este impregnat impotriva infestarii sub presiune. Nu facem compromisuri la calitatea lemnului. Playparc foloseste urmatoarele specii de lemn: brad, zada, salcam. 

Lemnul este un material natural, rezista cu succes in conditii vitrege, absoarbe si elibereaza umezeala.
Cu toate acestea daca exista perioade indelungate cu temperaturi extreme acesta poate crapa. Conform standardelor o crapatura de pana la 8 mm este permisa.
 

5Conectarea integrata

Playparc a inventata o modalitate de conectare unica. Evitand atat limitarile montajelor clasice modalitatea da un plus de siguranta, evitand degradarea lemnului la incheieturi. De aceea puteti sa va asteptati la o mai lunga durata de viata de la produsele Playparc si o mai inalta siguranta pentru utilizatori. 

Conectorii speciali utilizati la toate incheieturile turnurilor sunt executati din otel inoxidabil de grad inalt V2A. Legaturile leaganelor, care trebuie sa suporte forte dinamice foarte mari, sunt facute tot din acest material extrem de rezistent. Rulmentii leaganelor sunt fara intretinere.Polietilena

Intre altele folosim polietilena pentru acoperisuri, panouri de siguranta si jocuri de apa. Un mare avantaj al acestui material consta in eliminarea posibilitatii unei contaminari a copiilor cu substante toxice. Spre deosebire de alte materiale similare, este rezistenta la UV si nu se decoloreaza. Elementele din polietilena vor arata ca noi si dupa multi ani de folosire.  Datorita tehnologiei multistrat desenele sunt integrate in structura si nu se decoloreaza in timp.

6a7a

8

Fundatiile

Elementele cu picioare din lemn au in pamant picioare metalice din otel de inalta calitate zincat la cald. De la nivelul solului se pastreza 5-10 cm distanta pana la lemn pentru a preveni deteriorarea acestuia. Fundatiile de beton se toarna de la adancimea de -80 cm pentru o mai buna stabilitate a picioarelor.


Piese de schimb si consumabile

Acestea pot fi furnizate la cerere in cel mai scurt timp posibil pe baza unei comenzi prealabile. Vor fi mentionate codurile produselor respective din catalogul nostru de piese.Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL