branding

Tiroliana - sport si distractie la superlativ

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >
Tiroliana 1
Tiroliana 2Tiroliana 2Tiroliana 3

Doriti sa comandati acest produs?

Contactati-ne la telefon: 0362.80.80.42 / 0751.188.223 sau click aici pentru a completa formularul de contact

Detalii tehnice
Nume produs:Tiroliana
Cod produs:
Descriere:Tiroliana este compusă din două puncte fixe, unul de plecare și unul de sosire, pe structură de oțel sau de lemn, unite între ele de un cablu de oțel pe care este plasat un scripete fix, fiind montate la o distanță și o înclinație corespunzatoare, în vederea posibilității de coborare pe toata lungimea cablului înclinat, (având posibilitatea să optați pentru trei tipuri de cablu) pornind de la capătul superior până la cel inferior, cu ajutorul scripetelui și a forței gravitaționale. 
Grupa de varsta:+ 6 ani
Dimensiuni echipament:4.00 m x 3.00 m
Tip joc:alunecare
Materiale permise pentru perimetru de siguranta:Strat de nisip cu granulatie cuprinsa între 0.2 si 2 mm sau un strat de pietris cu granulatie cuprinsa între 2 si 8 mm; stratul trebuie sa aiba minim 20 cm, recomandat 40 cm. De asemenea se poate opta pentru suprafata sintetica cu grosimea de 3 cm. Propuneri conforme cu SR EN 1177 . Click aici pentru oferta pavimente elastice!
Materiale utilizate:Se poate opta intre structura din otel sau lemn. Cadrul de otel poate fi vopsit la cerere. In afara de optiunile pentru structura, va oferim posibilitatea sa optati pentru 3 tipuri de cabluri. Echipamentul se livreaza asamblat si pregatit pentru instalare.
Garanție:5 ani garanție generală cu mici excepții
  • 2 ani - la elemente în mișcare (consumabile) și toboganele din fibră de sticlă;
  • 5 ani - pentru ruperea tuturor elementelor din PE și pentru corzi și plase cu insertii de oțel.
  • 10 ani - pentru stâlpii de lemn cu suporturi împotriva ruperii și daunelor cauzate de putrezire care afectează stabilitatea.
  • 15 ani - pentru daunele de coroziune la construcțiile din oțel inoxidabil și oțel galvanizat, care afectează stabilitatea și funcționarea. Sunt excluse influențele mediului și reacțiile chimice cauzate de alte metale.
*detalii garanție și alte informații despre echipamentele produse de firma Playparc
Certificari:Echipamentul de joaca se livreaza cu proces verbal de predare primire, declaratia de conformitate cu EN 1176, certificat de garantie, manual de utilizare si întretinere, registrul echipamentului, analiza de risc, cartea locului de joaca.

Elementele din plastic sunt din HDPE - polietilena de inalta densitate,lemnul pe care îl utilizăm este laricele netratat. Lemnul de larice este cea mai durabilă rășină lemnoasă europeană datorită densității sale de peste 500 kg pe metru pătrat.
Datorită creșterii sale îndelungate, densității ridicate și conținutului ridicat de rășină, lemnul de larice combină o mare parte din proprietățile dorite pentru utilizarea în aer liber - astfel încât nu necesită nici un tratament. Elementele de conectare sunt confecționate din oțel inoxidabil și nu permit dezasamblarea fără instrumente specifice. Toate elementele metalice utilizate în construcția echipamentului sunt confecționate din oțel inoxidabil sau oțel galvanizat la cald.

Brosura în limba română cu detalii despre materialele utilizate în gama Playparc

Broșura în limba Engleză din 2020 cu detalii despre materialele Playparc


Detalii cu privire la siguranta locurilor de joaca Playparc.
Instalare loc de joaca:Loftrek ofera servicii de instalare a echipamentelor de joaca sau supervizarea instalarii de catre o persoana autorizata. Mai multe detalii cu privire la instalare.
Varianta produs 1:LK02.09.166 otel galvanizat. Cablu cu coborare lina – lungime 20m.
Varianta produs 2:LK02.10.176 otel galvanizat (model ilustrat alaturi, cu rosu). Cablu cu rampa de start – lungime 20m.
Varianta produs 3:LK02.10.186 otel galvanizat. Cablu cu coborare de pe movila de pamant – lungime 20m.
PREȚ:
Echipamentul nu se mai produce! + TVA
(Jun 2023)
N/A € inclusiv TVA
PREȚ:
Echipamentul nu se mai produce! + TVA
(Jun 2023)
N/A € inclusiv TVA
PREȚ:
Echipamentul nu se mai produce! + TVA
(Jun 2023)
N/A € inclusiv TVA
Livrare:Livrarea nu este inclusa în pret. La comenzi de peste 25 000 € este inclus transportul din Germania pâna la beneficiar.

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 prin adresele de email din pagina de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL