branding

Echipament Calisthenics

< Pagina Anterioara | Pagina urmatoare >

Doriti sa comandati acest produs?

Contactati-ne la telefon: 0362.80.80.42 / 0751.188.223 sau click aici pentru a completa formularul de contact

Detalii tehnice
Nume produs:Echipament Calisthenics
Cod produs:LK12.06.100
Descriere:Calisthenics este o formă de mișcare care constă într-un ansamblu de exerciții variate, de cele mai multe ori ritmice, cu ajutorul unor aparate (stații) care se instaleaza în aer liber, în parcuri, locuri sau gradini publice, dar și în apropierea școlilor, liceelor sau universităților.
Acest tip de exerciții sunt destinate creșterii flexibilității, folosind greutatea corpului. Mișcările constau în îndoiri, sărituri, răsuciri și întinderi. Calisthenics oferă pe lângă fitness muscular și cardiovascular, îmbunătățirea abilităților psihomotorii cum ar fi echilibru, agilitate, coordonare.
Echipele sportive, unitățile militare, taberele școlare sau orice grupuri care practică gimnastică utilizează acest tip de exerciții ca formă de pregatire fizică sincronizată pentru a crește coeziunea de grup și disciplina.
Acest tip de exerciții sunt de asemenea populare datorită componentei educaționale, fiind apreciate la scară largă în școlile primare și secundare din întreaga lume, datorită programelor de educație fizică adaptate acestora.
Grupa de varsta:+ 14 ani
Dimensiuni echipament:5.70 m x 5.10 m x 3.00 m
Dimensiuni spațiu de siguranță echipament:9.70 m x 10.10 m
Înălțime maximă de cădere:2.95 m
Materiale permise pentru perimetru de siguranta:Strat de nisip cu granulatie cuprinsa între 0.2 si 2 mm sau un strat de pietris cu granulatie cuprinsa între 2 si 8 mm; stratul trebuie sa aiba minim 20 cm, recomandat 40 cm. De asemenea se poate opta pentru suprafata sintetica cu grosimea de 3 cm. Propuneri conforme cu SR EN 1177 . Click aici pentru oferta pavimente elastice!
Garantie:60 luni*                                  *detalii garantie pentru gama Neospiel
Certificari:Echipamentul de joaca se livreaza cu proces verbal de predare primire, declaratia de conformitate cu EN 1176, certificat de garantie, manual de utilizare si întretinere, registrul echipamentului, analiza de risc, cartea locului de joaca. Materiale folosite: otel inoxidabil, aluminiu, polietilena.
Detalii cu privire la siguranta locurilor de joaca Neospiel.
Instalare loc de joaca:Loftrek ofera servicii de instalare a echipamentelor de joaca sau supervizarea instalarii de catre o persoana autorizata. Mai multe detalii cu privire la instalare.
PREȚ:
Echipamentul nu se mai produce! + TVA
(Jun 2023)
N/A € inclusiv TVA
Livrare:Livrarea nu este inclusa în pret. La comenzi de peste 25 000 € este inclus transportul din Germania pâna la beneficiar.

Vă putem ajuta! Contactați-ne pentru consultanță de Luni până Vineri între orele 8-16 la:
0752287722 0751 188222 0751 188226 - Whatsapp disponibil sau prin adresele de email din pagina de contact!Trust marks

© 2006 - 2024 Loftrek SRL